DL CRYSTAL BS TAUPE 75 cm

DL CRYSTAL BS TAUPE 75 cm

Design magas bárszék
34 568 Ft / 89,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Design magas bárszék

Az erős és stílusos Fém Bárszék Tölgy Hatással egy tökéletes választás, ha minőséget és dizájnt keresel egyetlen bútordarabban. A bárszék egyszerre elegáns és tartós, és különleges vendéglátóipari igényeknek is megfelel.

Erős Fém Szerkezet: A bárszék szerkezete masszív és hegesztett fém vázból áll, ami rendkívüli stabilitást biztosít. Nem kell aggódnod a tartósság miatt, hiszen ez a szék készen áll a hosszú évekig tartó használatra.

Tölgy Hatású Felület: A fém vázat egy tölgy hatású felület borítja, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a bárszék megfeleljen a vendéglátóipari terhelésnek, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz neki.

Barna Plüss Kárpit: A bárszék ülőfelületét barna plüss kárpit borítja, amely puhásságot és kényelmet nyújt. Ezt a bútordarabot ülve élvezheted, és a puha kárpit kellemes élményt nyújt minden használat során.

Magas és Alacsony Verziók: A termékből rendelhető azonos szék magas és alacsony verziója is. Az alacsony bárszék ülőfelületmagassága 75 centiméter, így tökéletes választás lehet bárpultokhoz vagy konyhaszigetekhez.

Az Erős Fém Bárszék Tölgy Hatással a minőség és stílus tökéletes kombinációját kínálja. Válaszd ezt a széket, hogy enteriőröd elegáns és tartós bútordarabokkal gazdagodjon.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem