PEDRALI ARKI-TABLE ARK/2 SQUARE

PEDRALI ARKI-TABLE ARK/2 SQUARE

Komplett asztal acél lábakkal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Komplett asztal acél lábakkal

A Pedrali Arki-Table Ark/2 Square egy stílusos és sokoldalú asztal, melyet a lineáris és karakteres design jellemzi, ugyanakkor kiválóan alkalmazkodik különböző felhasználási célokhoz. Az asztal acél baklábakkal és szögletes lappal rendelkezik, melyek szilárdságot és stabilitást biztosítanak. Az extrudált alumínium keret további tartósságot és vizuális vonzerőt kölcsönöz az asztalnak.

Az Arki-Table Ark/2 Square elérhető kábelkezeléssel vagy anélkül, így lehetőség van a kábelek rendezett és átlátható elhelyezésére. Ez segít megőrizni a tisztaságot és a rendszert a munkaterületen. Emellett az asztal ujjlenyomatmentes felülettel is rendelkezik, amely megkönnyíti az asztal tisztítását és megőrzi a professzionális megjelenést.

Az Arki-Table Ark/2 Square modern és letisztult megjelenése harmonikusan illeszkedik különböző környezetekbe és munkaterületekbe. A sokoldalúsága lehetővé teszi az alkalmazkodást irodákhoz, konferenciatermekhez, tárgyalókhoz és egyéb munkahelyekhez.

Fedezze fel a Pedrali Arki-Table Ark/2 Square asztalának vonzerejét és funkcionalitását, és teremtsen inspiráló munkaterületet, ahol a hatékonyság és a stílus egyesül. Ez a minőségi asztal hosszú távú megbízhatóságot és kényelmet kínál, és elegáns megjelenése kiemeli a munkahelyi környezet professzionalizmusát.


Technikai részletek


A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
138,4
Magasság (cm)
74
Szélesség (cm)
138,4
Súly (kg)
60
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Dekor
HPL
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Stílus
Industrial
Minimalista
Modern
Kövess instagramon
Megnézem