PEDRALI ARKI-TABLE WOOD

PEDRALI ARKI-TABLE WOOD

Design indusztriális étkezőasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 402.38000000
deviza eladási árfolyamán

Design indusztriális étkezőasztal

A Pedrali Arki-Table Arkwood egy olyan asztal, amely a lineáris és karakteres  megjelenést ötvözi a sokoldalúsággal és a különböző felhasználási lehetőségekkel. Ez az asztal egy tömör tölgyfa lábbal és extrudált alumínium kerettel rendelkezik, amely biztosítja a stabil és tartós szerkezetet.

Az Arki-Table Arkwood asztal elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz bármilyen környezetnek, legyen szó irodáról, tárgyalóhelyiségről vagy otthoni használatról. A tömör tölgyfa lábak természetes szépséget és melegséget sugároznak, miközben az extrudált alumínium keret erőt és stabilitást biztosít.

Az Arki-Table Arkwood asztal tökéletes választás azoknak, akik értékelik a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. Az egyedi kombinációja a tömör tölgyfa lábaknak és az extrudált alumínium keretnek stílusos és időtálló megjelenést kölcsönöz az asztalnak.

Bízzon a Pedrali Arki-Table Arkwood asztalban, hogy magas színvonalú, funkcionalitásra és esztétikára egyaránt törekvő munkateret teremtsen. Legyen szó irodai környezetről vagy otthoni használatról, ez az asztal kiváló választás azoknak, akik értékelik a minőséget és a kifinomultságot.

Technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
74
Mélység (cm)
100-120
Szélesség (cm)
200-240-300-360
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fa
Dekor
HPL
Stílus
Rustic
Design
Industrial
Klasszikus
Minimalista
Skandináv
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Étkező, konyha
Nappali
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem