PEDRALI BABILA TABLE TBA

PEDRALI BABILA TABLE TBA

Modern étkezőasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Modern étkezőasztal

A Pedrali Babila Table (TBA) asztala lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a térnek a tömör kőrisfa lábak erős vonalaival és a természetes melegével. Ez az asztal tökéletes egyensúlyt teremt a természetes és a modern stílus között, így vonzó és kifinomult megjelenést nyújt. Elérhető méretek: 90x90,139Ø,160x90, 200x90, 200x100 ,240x100, 300x100

A Babila asztal kapható négyzetes, kerek vagy téglalap alakú ultravékony tömör laminált lappal, amelyek könnyedséget és eleganciát sugároznak. Az asztal extrudált alumínium kerettel van ellátva, ami nemcsak tartósságot, hanem különleges vizuális élményt is nyújt.

Az asztallap ujjlenyomatmentes felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a tisztítást és megőrzi az asztal megjelenését. Ez lehetővé teszi, hogy mindig tökéletesen tiszta és vonzó legyen, függetlenül attól, hogy milyen intenzív használatnak van kitéve.

A Pedrali Babila Table elegáns és stílusos kiegészítője lehet bármely helyiségnek, legyen szó otthoni étkezőről, étteremről vagy irodai tárgyalóról. A kőrisfa lábak és a tömör laminált lapok kombinációja egyedülálló megjelenést eredményez, amely kényelmet és eleganciát sugároz.

Fedezze fel a Babila asztal természetes varázsát és modern kivitelét! Hozzon létre vonzó és stílusos környezetet a Pedrali Babila Table segítségével, melynek ereje a tömör kőrisfa és az ultravékony laminált lapok összhangjában rejlik. Válassza a Pedrali Babila Table-t, és tegye különlegessé minden térét!

technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
90,100
Magasság (cm)
74
Szélesség (cm)
90.160,200,240,300
Részletek
Anyag
Laminalt
Fa
Fém
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Minimalista
Modern
Skandináv
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem