PEDRALI BLUME BLT_50X35

PEDRALI BLUME BLT_50X35

Design dohányzóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Design dohányzóasztal

A Pedrali Blume BLT_50X35 dohányzóasztalokat az elegancia és kifinomultság ihlette, ahol az asztal ülőfelületét egy virág alakú profil díszíti, amely lenyűgözően kiemelkedik a felső kerületén. Ez az egyedi és látványos kialakítás fókuszba helyezi az asztal exkluzív megjelenését.

A Blume dohányzóasztalok elérhetők három különböző magasságban, mindegyikük rendelkezik extrudált alumínium kerettel. A téglalap alakú asztallap mérete 500x350 mm, és választható márványból, kompozit márványból vagy tömör laminált anyagból készülhet. Ezek a minőségi anyagok tovább fokozzák az asztal stílusát és tartósságát.

A Blume asztalok lehetőséget nyújtanak különböző kompozíciók létrehozására. Kombinálhatja és elrendezheti az asztalokat a saját egyéni igényei szerint, hogy megteremtse a tökéletes elrendezést és hangulatot az adott térben. Ez az egyediség és testreszabhatóság lehetővé teszi, hogy az asztalok tökéletesen illeszkedjenek a környezethez és az ön egyéni stílusához.

Fedezze fel a Pedrali Blume BLT_50X35 dohányzóasztalok eleganciáját és kifinomultságát! Teremtsen egyedi és stílusos kompozíciókat ezekkel az exkluzív asztalokkal. Válassza a Pedrali Blume BLT_50X35 dohányzóasztalokat, és tegye különlegessé a térét!

technikai részletek


A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
39
Magasság (cm)
30/37/45
Szélesség (cm)
50
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
HPL
Kő, márvány
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem