PEDRALI BLUME BLT_89

PEDRALI BLUME BLT_89

Design kerek dohányzóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Design kerek dohányzóasztal

A Pedrali Blume BLT_89 dohányzóasztalok a kifinomultság és elegancia fogalmát testesítik meg. Az asztal ülőfelülete virág alakú profillal van ellátva, amely lenyűgözően kiemelkedik a felső kerületén. Ez az egyedi kialakítás fókuszba helyezi a látványt és a részleteket, hozzájárulva az asztal exkluzív megjelenéséhez.

A Blume dohányzóasztalok három különböző magasságban érhetők el, és mindegyikük extrudált alumínium kerettel rendelkezik. A kerek asztallap választható márványból, kompozit márványból vagy tömör laminált anyagból készülhet. Ezek a minőségi anyagok tovább fokozzák az asztal stílusát és tartósságát.

A Blume asztalok lehetőséget nyújtanak különböző kompozíciók létrehozására. Kombinálhatja és elrendezheti az asztalokat a saját egyéni igényei szerint, hogy megteremtse a tökéletes elrendezést és hangulatot az adott térben. Ez az egyediség és testreszabhatóság lehetővé teszi, hogy az asztalok tökéletesen illeszkedjenek a környezethez és az ön egyéni stílusához.

Az asztallap ujjlenyomatmentes felülettel van ellátva, ami megkönnyíti a tisztítást és megőrzi az asztal megjelenését hosszú távon. Ez biztosítja, hogy az asztal mindig tiszta és vonzó maradjon, függetlenül a használat gyakoriságától.

Fedezze fel a Pedrali Blume BLT_89 dohányzóasztalok eleganciáját és kifinomultságát! Készítsen egyedi és stílusos kompozíciókat ezekkel az exkluzív asztalokkal. Válassza a Pedrali Blume BLT


technikai részletekA PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
30/37/45
DB / doboz
1
Átmérő (cm)
89
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
HPL
Kő, márvány
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem