PEDRALI BLUME BLT_69X69

PEDRALI BLUME BLT_69X69

Design dohányzóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Design dohányzóasztal

A Pedrali Blume BLT_69X69 dohányzóasztalok a kifinomultság és elegancia fogalmát testesítik meg. Az asztal ülőfelülete virág alakú profillal van ellátva, amely lenyűgözően kiemelkedik a felső kerületén. Ez az egyedi kialakítás fókuszba helyezi a látványt és a részleteket, hozzájárulva az asztal exkluzív megjelenéséhez.

A Blume dohányzóasztalok három különböző magasságban érhetők el, és mindegyikük extrudált alumínium kerettel rendelkezik. A négyzet alakú 690x690 mm-es asztallap választható márványból, kompozit márványból vagy tömör laminált anyagból készülhet. Ezek a minőségi anyagok tovább fokozzák az asztal stílusát és tartósságát.

A Blume asztalok lehetőséget nyújtanak különböző kompozíciók létrehozására. Kombinálhatja és elrendezheti az asztalokat a saját egyéni igényei szerint, hogy megteremtse a tökéletes elrendezést és hangulatot az adott térben. Ez az egyediség és testreszabhatóság lehetővé teszi, hogy az asztalok tökéletesen illeszkedjenek a környezethez és az ön egyéni stílusához.

Az asztallap ujjlenyomatmentes felülettel van ellátva, ami megkönnyíti a tisztítást és megőrzi az asztal megjelenését hosszú távon. Ez biztosítja, hogy az asztal mindig tiszta és vonzó maradjon, függetlenül a használat gyakoriságától.

Fedezze fel a Pedrali Blume BLT_69X69 dohányzóasztalok eleganciáját és kifinomultságát! Készítsen egyedi és stílusos kompozíciókat ezekkel az exkluzív asztalokkal. Válassza a Pedrali Blume BLT_69X69 dohányzóasztalokat, és tegye különlegessé a térét!


technikai részletekA PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
73
Magasság (cm)
30/37/45
Szélesség (cm)
69
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
HPL
Kő, márvány
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem