PEDRALI BUDDYHUB  BDH002/140

PEDRALI BUDDYHUB BDH002/140

Irodai hangelnyelő paneles kanapé
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Irodai hangelnyelő paneles kanapé

A funkcionális és hatékony Buddyhub egy elszigetelt fülkét biztosít, amely az akusztikai és vizuális magánéletet biztosítja, összhangban az irodaterületek trendjével. A Buddyhub-ot egy 1000 mm magas hangelnyelő panel jellemzi, amely egyfajta zárt fülkében veszi körül az ülést. Elasztikus övekkel megtámasztott, poliuretán habszivacs, a háttámla és karfa poliuretán habszivacsból, acélváz és alumínium lábak.

Technikai részletek

Kárpit katalógus
A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
140
Mélység (cm)
71,5
Szélesség (cm)
156,5
Ülőfelület magasság (cm)
45
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Anyag
Fém
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kárpitos / Bőr
Kárpitos / Textil
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem