PEDRALI BUDDYHUB  BDH022/140

PEDRALI BUDDYHUB BDH022/140

Díjnyertes design irodai kanapé box
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.15000000
deviza eladási árfolyamán

Díjnyertes design irodai kanapé box

A funkcionális és hatékony Buddyhub egy elszigetelt fülkét biztosít, amely az akusztikai és vizuális magánéletet biztosítja, összhangban az irodaterületek trendjével. A Buddyhub-ot egy körbefutó, hangelnyelő panel jellemzi, amely egyfajta zárt résbe burkolja az ülést. Lehetőség van két egységet egymással szemben elhelyezni és panel segítségével összeilleszteni, így kötetlen találkozási vagy tárgyalási teret alakítanak ki.  Négyüléses box poliuretánhabbal, háttámlával és kartámaszokkal, acélvázzal és alumínium lábakkal.

Technikai részletek

Kárpit katalógus
A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem