PEDRALI BUDDYHUB DESK BDS002/140

PEDRALI BUDDYHUB DESK BDS002/140

Irodai design munkaállomás - íróasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 393.00000000
deviza eladási árfolyamán

Irodai design munkaállomás - íróasztal

A Buddyhub Desk egy funkcionális és hatékony munkaállomás, ahol a felhasználók koncentrálhatnak és elszigetelhetik magukat. Kerületi hangelnyelő panellel rendelkezik, amit egy tömör laminált felső ölel át, egyfajta zárt rést hozva létre, amely biztosítja az akusztikus és vizuális magánéletet. Szerkezetének és moduláris felépítésének köszönhetően kombinálható más Buddyhub Desk-vel vagy az ugyanabból a kollekcióból származó fotelszékekkel, így elválaszthatja a szabad tereket, valamint tárgyalótereket hozhat létre. A panelt karcsú, könnyű keret támasztja alá, amely kiemeli a talajról, és világosabbá teszi általános megjelenését, elősegítve a funkcionalitást, amely megkönnyíti a tisztítási és karbantartási műveleteket. Ez a vezetői munkaállomás kábeles hozzáféréssel is rendelhető.

Technikai részletek

Kárpit katalógus

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem