PEDRALI BUDDYHUB DESK BDS001/140

PEDRALI BUDDYHUB DESK BDS001/140

Irodai design munkaállomás - íróasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Irodai design munkaállomás - íróasztal

A Buddyhub Desk egy funkcionális és hatékony munkaállomás, ahol a dolgozók koncentrálhatnak és elszigetelhetik magukat. Kerületi hangelnyelő panellel rendelkezik, amely egy tömör laminált felsőt ölel át, egyfajta zárt rést hozva létre, amely biztosítja az akusztikus és vizuális magánéletet. A panelt karcsú, könnyű keret támasztja alá, amely kiemeli a talajról, és világosabbá teszi általános megjelenését, elősegítve a funkcionalitást, amely megkönnyíti a tisztítási és karbantartási műveleteket. A munkaállomás 82x59 cm-es és 90 cm magas felsőrésszel, amely irodai munkához vagy telefonhívásokhoz készült, álló vagy ülő helyzetben is használható. Kérésre előugró aljzat biztosítható.

Technikai részletek

Kárpit katalógus

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem