PEDRALI BUDDYHUB DESK BD01

PEDRALI BUDDYHUB DESK BD01

Irodai design munkaállomás - íróasztalhoz tartozó acél akasztó
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 402.16000000
deviza eladási árfolyamán

Irodai design munkaállomás - íróasztalhoz tartozó acél akasztó


A Buddyhub Desk egy funkcionális és hatékony munkaállomás, ahol a dolgozók koncentrálhatnak és elszigetelhetik magukat. Kerületi hangelnyelő panellel rendelkezik, amely egy tömör laminált felsőt ölel át, egyfajta zárt rést hozva létre, amely biztosítja az akusztikus és vizuális magánéletet. A panelt karcsú, könnyű keret támasztja alá, amely kiemeli a talajról, és világosabbá teszi általános megjelenését, elősegítve a funkcionalitást, amely megkönnyíti a tisztítási és karbantartási műveleteket. A munkaállomás 82x59 cm-es és 90 cm magas felsőrésszel, amely irodai munkához vagy telefonhívásokhoz készült, álló vagy ülő helyzetben is használható. Kérésre előugró aljzat biztosítható.

Különböző színekben porszórt acél akasztó, tartozékként kapható Buddyhub és Buddyhub íróasztalhoz.A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem