Pedrali Concrete 855 asztalbázis

Pedrali Concrete 855 asztalbázis

Beton asztalbázis
66 723 Ft / 167,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Beton asztalbázis

A Pedrali Concrete 855 asztalbázis egy olyan különleges darab, amely a beton anyagának erejét és stabilitását hangsúlyozza. Az asztalbeton alapja masszív és időtálló, és vizuálisan is erős és stabil benyomást kelt.

Az acéloszlopok tovább erősítik az asztal szerkezetét, és hozzájárulnak az egész asztal megjelenéséhez. A Pedrali Concrete 855 asztalbázis különböző méretű és kivitelű asztallapokkal kombinálható, lehetőséget nyújtva a testreszabhatóságra és az igényeknek való megfelelésre.

Ez a asztalbázis kiválóan alkalmas kültéri használatra is. A beton anyaga ellenálló és tartós, így könnyedén ellenáll az időjárási hatásoknak és a kültéri környezet kihívásainak.
Így a Pedrali Concrete 855 asztalbázis tökéletes választás lehet teraszokra, kertekbe, vagy más kültéri terekbe.

technikai részletek


A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
73
Súly (kg)
27
DB / doboz
1
Alsó bázis mélység (cm)
37
Alsó bázis szélesség (cm)
37
Maximum asztallap átmérő (cm)
80
Maximum asztallap szélesség (cm)
70
Maximum asztallap mélység (cm)
70
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Industrial
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Fém
Ajánlás
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem