PEDRALI MATRIX DESK DIVIDER

PEDRALI MATRIX DESK DIVIDER

Irodai hangelnyelő panel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Irodai hangelnyelő panel

Fedezze fel a Pedrali Matrix Desk Divider-t, a tökéletes megoldást a tér meghatározásához és elválasztásához az irodában vagy más munkaterületeken. Ez a hangelnyelő elválasztó panel rendkívül praktikus és stílusos kiegészítő, amely kiválóan illeszkedik a Matrix és Kuadro íróasztalokhoz.

A Desk Divider acél kerületi kerettel rendelkezik, amely erős és tartós szerkezetet biztosít. A levehető szövetkárpit puha és kényelmes érzést nyújt, miközben hozzájárul a zajelnyeléshez és a kellemes munkakörnyezet kialakításához. Ez a panelek tökéletesen elválasztják és meghatározzák a teret, lehetővé téve a dolgozók számára a magánélet és a koncentráció megőrzését.

A Pedrali Matrix Desk Divider sokoldalúsága nagy előnye. Alkalmas mind a Matrix, mind a Kuadro íróasztalokhoz, így könnyedén integrálható a már meglévő irodai berendezésbe. A design egyszerű, mégis elegáns, és segít a munkaterület stílusos és rendezett megjelenésének fenntartásában.

Válassza a Pedrali Matrix Desk Divider-t, hogy megteremtse a tökéletes munkakörnyezetet, ahol a dolgozók hatékonyan és zavartalanul végezhetik feladataikat. Ez a hangelnyelő elválasztó panel tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a designnak, és segít optimalizálni az irodai térhasználatot.A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Étkező, konyha
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Anyag
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kárpitos / Bőr
Kárpitos / Textil
Kövess instagramon
Megnézem