PEDRALI MATRIX TMS

PEDRALI MATRIX TMS

Design irodai íróasztal, munkaállomás
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Design irodai íróasztal, munkaállomás

A Pedrali Matrix TMS egy gyűjtemény, amely egyszerű és alapvető vonalakkal rendelkező asztalokat, íróasztalokat és konzolokat kínál.

A Pedrali Matrix termékek könnyű szerkezetűek, de nagy szilárdságot biztosítanak.

A TMS munkaállomások kétfős vagy négyfős változatban érhetők el, és formázott présöntött alumínium kerettel és laminált lappal rendelkeznek. A kábelvezetés lehetőséget nyújt a rendezett és tiszta munkaterület kialakítására.

Opcionálisan rendelhető hangelnyelő és eltávolítható, szövettel kárpitozott elválasztó panelek is elérhetők, amelyek határozzák meg és választják el a teret. A Pedrali Matrix TMS munkaállomások ideálisak lehetnek irodai környezetekben vagy más munkaterületeken, ahol kényelmes és funkcionális asztalokra van szükség.

technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
160
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
200,350
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Étkező, konyha
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem