PEDRALI MATRIX TMA

PEDRALI MATRIX TMA

Bővíthető beltéri asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.90000000
deviza eladási árfolyamán

Bővíthető beltéri asztal

A Pedrali Matrix TMA egy egyszerű és alapvető vonalakkal rendelkező asztal. A termékek könnyű szerkezetűek, ugyanakkor nagy szilárdságot biztosítanak.

A Matrix konzol asztal formázott fröccsöntött alumínium kerettel rendelkezik, amely tartósságot és stabilitást biztosít. Az asztal üveglappal rendelkezik, amely elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Emellett az asztal könyvként nyitható MDF toldattal rendelkezik, ami további helyet kínál.

A Matrix asztalok és íróasztalok bővíthetők, lehetővé téve az alkalmazkodást a különböző igényekhez és helyiségekhez.

A Pedrali Matrix TMC kollekciója beltéri használatra lett tervezve, és egyszerű, letisztult designjával tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez. A könnyű szerkezet és a nagy szilárdság kombinációja kiváló funkcionalitást és tartósságot nyújt.

A Pedrali Matrix TMC asztalok, íróasztalok és konzolok tökéletes választások azok számára, akik minimalista stílust és megbízható konstrukciót keresnek a belső térükbe.

Különböző méretekben elérhető.

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
86
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
88,130+80,165+100
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Étkező, konyha
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem