PEDRALI SNOW 301

PEDRALI SNOW 301

Kültéri rakásolható műanyag asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri rakásolható műanyag asztal

A Pedrali Snow Table 301 egy olyan asztal, amely kiemelkedik játékos formájával és sokoldalúságával. Ez a asztal kiválóan alkalmazkodik mind a beltéri, mind a kültéri felhasználáshoz, és rendelkezik az egymásra rakhatóság lehetőségével is.

Az asztal két fő részből áll: a fröccsöntött alumínium lábakból és a polipropilén fröccsöntött lappal rendelkező asztaltetejéből. Az alumínium lábak könnyűek, ugyanakkor nagy szilárdságot biztosítanak az asztalnak. A lappal kapcsolatban pedig polipropilén fröccsöntési technológiát alkalmaztak, amely egy tartós és időjárásálló anyagot eredményez.

A Pedrali Snow Table 301 alkalmas kültéri használatra, és a rakásolható kialakításnak köszönhetően könnyen tárolható és helytakarékos megoldást nyújt. Ez különösen előnyös lehet, ha a terület korlátozott, vagy szeretnénk az asztalokat összegyűjteni és tárolni bizonyos időszakokban.

A Snow Table 301 funkcionális és sokoldalú termék, amely stílusos megjelenést és praktikus használatot biztosít. A játékos forma és a könnyű adaptálhatóság miatt ideális választás lehet kültéri rendezvényekhez, kávézókhoz, éttermekhez vagy akár otthoni teraszokhoz is. A gázlégfröccsöntés technológia pedig kiváló minőségű és tartós asztalt eredményez, amely hosszú távon is megőrzi szépségét és funkcionalitását.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
80
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
80
Súly (kg)
7,5
DB / doboz
2
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Rakásolható
Ajánlás
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Anyag
Műanyag
Stílus
Klasszikus
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem