PEDRALI SNOW 301 JR

PEDRALI SNOW 301 JR

Rakásolható kisasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Rakásolható kisasztal

A Pedrali Snow 301 Junior egy játékos formájú asztal, amely kifejezetten gyerekek számára lett tervezve. Ez az asztal megtartja a Snow termékek jellemzőit, mint például a funkcionális és sokoldalú kialakítás, valamint az egymásra rakhatóság lehetősége.

Az asztal fröccsöntött alumínium lábakkal rendelkezik, amelyek könnyűek és stabil tartást biztosítanak. A polipropilén fröccsöntési technológiával készült asztaltető pedig egy tartós és időjárásálló anyagból áll, ami a gyerekek aktív használata során is ellenálló marad.

A Pedrali Snow 301 Junior asztal alkalmas mind beltéri, mind kültéri felhasználásra. A játékos forma és a gyerekek számára ideális méret teszi ezt az asztalt vonzóvá és praktikussá a gyerekszobákban, játszótereken vagy akár kültéri rendezvényeken is.

A gáz-levegős technológia lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint az egyszerű tárolást, ha az asztalt nem használják éppen.

A Pedrali Snow 301 Junior asztal kiváló választás lehet, ha vidám és gyermekbarát környezetet szeretnénk teremteni. Az asztal stílusos megjelenése és könnyű adaptálhatósága gondoskodik arról, hogy a gyerekek örömmel használják és élvezik a körülöttük lévő teret.

technikai részletekA termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
80
Magasság (cm)
58
Szélesség (cm)
80
Súly (kg)
7
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Nappali
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Ajánlás
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Anyag
Műanyag
Stílus
Minimalista
Modern
Kövess instagramon
Megnézem