PERALI SNOW 303 JR

PERALI SNOW 303 JR

Rakásolható gyerek szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Rakásolható gyerek szék

A játékos forma, a külső és belső környezethez való alkalmazkodóképesség, egymásra rakhatóság jellemzi a gyerekek világába tervezett változatot anélkül, hogy elveszítené az összetéveszthetetlen forma erejét. Üvegszálas töltésű polipropilénből készült, gáz-levegős fröccsöntési technológiával fröccsöntött szék, mely masszívvá és egyben könnyűvé teszi.

Technikai részletek
A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
62,5
Mélység (cm)
45
Szélesség (cm)
42
Súly (kg)
3
DB / doboz
2
Ülőfelület magasság (cm)
35
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Rakásolható
Karfa nélküli
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Terasz, kerthelyiség
Anyag
Műanyag
Stílus
Minimalista
Modern
Kövess instagramon
Megnézem