PEDRALI SOLID LAMINATE FENIX®

PEDRALI SOLID LAMINATE FENIX®

Laminált asztallap ujjlenyomatmentes felülettel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Laminált asztallap ujjlenyomatmentes felülettel

A Pedrali Solid Laminate Fenix asztallapok a legújabb technológiát alkalmazzák a hőre keményedő gyantával impregnált lapok préselésével, így kiváló funkcionális és esztétikai jellemzőket kínálnak. Ezek a tömör laminált lapok kiváló minőségűek és rendkívül tartósak, ideálisak mind a kereskedelmi, mind a lakossági környezetek számára.

A Solid Laminate Fenix asztallapok felső része különböző formákban és méretekben elérhető. Lehet választani lapos, kerek vagy levágott élű kivitel között, így lehetőség nyílik az egyedi igényekhez és a környezet stílusához való igazodásra. Az asztallapok vastagsága 10 mm, ami egyensúlyt teremt a vékonyabb profil és a megfelelő stabilitás között.

A Solid Laminate Fenix asztallapok kiválóan ellenállnak a kopásnak, karcolásnak és hőhatásnak, így hosszú élettartamot és könnyű karbantarthatóságot biztosítanak. A felületük különleges tulajdonságokkal rendelkezik, például magas ellenálló képességgel a karcolások, az ujjlenyomatok és a vegyszerek ellen. Ezáltal a lapok mindig újnak tűnnek, és könnyen tisztán tarthatók.

A Pedrali Solid Laminate Fenix asztallapok sokoldalúak és sokféle környezetben felhasználhatók. Ideálisak éttermekben, kávézókban, irodákban, hotellobbikban és más közösségi terekben. Az asztallapok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és az ergonómiai és esztétikai szempontok figyelembevételével tervezik, hogy maximális kényelmet és stílust nyújtsanak.

Fedezze fel a Pedrali Solid Laminate Fenix asztallapok sokféle lehetőségét, és teremtsen stílusos és tartós asztalokat, amelyek kiemelik az enteriőr designját és funkcionalitását. A Pedrali innovatív megközelítése és minőségi anyagai biztosítják, hogy az asztallapok hosszú távon is megfeleljenek az elvárásoknak és a kifinomult ízlésnek.


technikai részletek és méretek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Anyag
Laminalt
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem