PEDRALI SOLID LAMINATE FENIX®  abs edge

PEDRALI SOLID LAMINATE FENIX® abs edge

Laminált asztallap ujjlenyomatmentes felülettel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Laminált asztallap ujjlenyomatmentes felülettel

A Pedrali Laminate ABS Edge asztalok laminált felsőrésszel rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek minden beltéri környezethez. A felsők a népszerű Fenix anyagot használják, amely kiváló minőségű laminált lapokból készülnek.

A Laminate ABS Edge asztalok felső része különböző formákban és méretekben elérhető. Lehet választani lapos kivitelű felső részek között, amelyek stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek a térnek. A felső réteget forgácslap mag és ABS él kombinálja, amelyek tartósságot és stabilitást biztosítanak. Az asztalok vastagsága változhat, elérhetőek 20 mm, 30 mm és 50 mm vastagságban.

A Pedrali Laminate ABS Edge asztalok ideálisak a különböző beltéri környezetekben, beleértve a lakásokat, irodákat, éttermeket és más közösségi tereket. A laminált felsőréteg kiváló minőségű és könnyen tisztítható, így hosszú élettartamot és könnyű karbantartást biztosít.

Fedezze fel a Pedrali Laminate ABS Edge asztalok sokszínű lehetőségeit, és válasszon egy olyan asztalt, amely tökéletesen illeszkedik az enteriőr stílusához és igényeihez. A Pedrali elkötelezett a minőség és a design iránt, így biztos lehet benne, hogy ezek az asztalok megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és hozzájárulnak a tér vonzerejéhez és funkcionalitásához.
A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Anyag
Laminalt
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem