PEDRALI WOW 475L

PEDRALI WOW 475L

Beltéri világító LED puff
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri világító LED puff

A Pedrali WOW 475L egy lenyűgöző világító LED puff, amely egyaránt kölcsönöz hétköznapi és ikonikus hatást a vendéglátóipari és az otthoni környezetnek. Ez a puff fehér polietilénből készült, ami egy könnyű és tartós anyag, és napfényben átlátszó hatást nyújt. Ez lehetővé teszi a puff számára, hogy a környező fényekkel interaktív módon játsszon, létrehozva egyedi atmoszférát.

A WOW 475E puff acél talppal rendelkezik, amelynek átmérője 630 mm. Az acél talp nemcsak stabilitást és tartósságot biztosít a puffnak, hanem biztonságos alapot is nyújt neki.

Az említett világító LED funkció tovább fokozza a WOW 475 egyediségét. A beépített LED-ek világító elemként működnek, és különleges hangulatot teremtenek a puff körül. A LED-ek energiatakarékosak, és különböző színű vagy fényerősségű beállításokkal rendelkezhetnek, hogy testre szabják a környezeti hangulatot.

Összességében a Pedrali WOW 475E egy lenyűgöző világító puff, amely nemcsak kényelmet és stílust nyújt, hanem egyedi atmoszférát teremt  a különböző környezetekben. A fehér polietilén anyag, a napfényben átlátszó hatás, az acél talp és a LED világítás kombinációja egy igazán izgalmas és funkcionális bútordarabot eredményez.

Technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
66
Magasság (cm)
37
Súly (kg)
12
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Műanyag
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem