PEDRALI WOW 485L

PEDRALI WOW 485L

Világító puff acél talppal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Világító puff acél talppal

A Pedrali WOW 485L egy lenyűgöző világító LED puff, amely egyaránt kölcsönöz hétköznapi és ikonikus hatást mindenféle környezetnek. Ez a puff fehér polietilénből készült, amely egy könnyű és tartós anyag, és a napfényben átlátszó hatást kelt. Ez lehetővé teszi a puffnak, hogy megjelenjen a környezetében lévő fények játékában, és egyedi hangulatot teremtsen.

A WOW 485L acél talppal rendelkezik, amelynek átmérője 400 mm. Az acél talp nemcsak stabilitást biztosít a puffnak, hanem egy tartós és erős alapot is ad neki.

Az említett világító LED funkció tovább fokozza a WOW 485L egyediségét. A LED-ek világító elemként működnek, és különleges hangulatot teremtenek a puff körül. Ez lehetővé teszi, hogy a puff a tér egyik fókuszpontja legyen, és a környezetének egyedi megvilágítását nyújtsa.

Összességében a Pedrali WOW 485L egy olyan puff, amely nemcsak kényelmes és praktikus, hanem vizuálisan is vonzó és egyedi megjelenést biztosít.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
46,5
Mélység (cm)
40
Ülőfelület magasság (cm)
46,5
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Műanyag
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem