PEDRALI WOW 485E

PEDRALI WOW 485E

Kültéri világító puff
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri világító puff

A Pedrali WOW 785E egy kültéri világító puff, amely egyaránt kölcsönöz hétköznapi és ikonikus hatást a  környezetnek. Ez a puff fehér polietilénből készült, ami egy könnyű és tartós anyag, és napfényben átlátszó hatást nyújt. Ez lehetővé teszi a puff számára, hogy a környező fényekkel interaktív módon játsszon, létrehozva egyedi atmoszférát.

A WOW 785E acél talppal rendelkezik, melynek átmérője 400 mm. Az acél talp nemcsak stabilitást és tartósságot biztosít a puffnak, hanem biztonságos alapot is nyújt neki.

A WOW 785E kültéri használatra alkalmas. Ez azt jelenti, hogy a puff ellenáll az időjárás viszontagságainak, így kényelmesen használható a szabadban is. A puff 23 W-os energiatakarékos lámpával szállítódik, amely hatékony és gazdaságos megvilágítást biztosít.

Összességében a Pedrali WOW 785E egy kivételes világító puff, amely nemcsak kényelmet és stílust nyújt, hanem egyedi atmoszférát teremt különböző környezetekben. A fehér polietilén anyag, a napfényben átlátszó hatás, és a kültéri használat lehetősége tovább növelik a puff vonzerejét és funkcionalitását.

Technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
46,5
Mélység (cm)
40
Szélesség (cm)
40
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Fényforrás
Hagyományos izzó
Anyag
Műanyag
Szín
Fehér
Stílus
Minimalista
Modern
Kövess instagramon
Megnézem