SI AMARA BLACK

SI AMARA BLACK

Design dohányzóasztal
34 830 Ft / 89,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Design dohányzóasztal

Fedezd fel az Amara márvány dohányzóasztal páratlan eleganciáját a Dublino kínálatában. A dohányzóasztal kifinomult designnal és minőségi anyagokkal rendelkezik, amelyek garantálják az exkluzív megjelenést.

Az Amara dohányzóasztal tetejének és fekete fém lábainak kombinációja lenyűgöző látványt nyújt. A letisztult formavilág és a részletekre fordított gondoskodás kiemeli az asztal eleganciáját.

A dohányzóasztal nemcsak esztétikailag vonzó, hanem praktikus is. Az üveglap kényelmes helyet biztosít az italoknak, könyveknek vagy dekorációknak. Az alsó polc további tárolási lehetőséget nyújt.

Az Amars dohányzóasztal tökéletes választás otthoni nappalikba vagy vendéglátóipari terekbe. Kiemelkedő minőségének és lenyűgöző megjelenésének köszönhetően bármely enteriőrben magas szintű eleganciát és stílust sugároz.

Fedezd fel az Amara márvány dohányzóasztal szépségét és funkcionalitását, és tegye még különlegesebbé az otthoni vagy vállalkozásai belső tereit. Az asztal páratlan minősége és designja garantáltan lenyűgözi mindazokat, akik értékelik az exkluzivitást és a részletekre való odafigyelést.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
53
Magasság (cm)
45
Átmérő (cm)
53
Kövess instagramon
Megnézem