SI OLIVIA CINNAMON

SI OLIVIA CINNAMON

Design steppelt szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 402.16000000
deviza eladási árfolyamán

Design steppelt szék

Fedezd fel az SI OLIVIA CINNAMON Bronz széket, amely eleganciával és stílussal tölti meg a belső tereket. 
Az SI OLIVIA CINNAMON Bronz szék egy lenyűgöző kombinációja a kifinomult dizájnnak és a kényelmes ülési élménynek. A cinamonn bronz  színű kárpit megjelenése exkluzív és vonzó. Az ergonomikus kialakítású ülőfelület kényelmet és stabilitást biztosít a felhasználók számára.

Az SI OLIVIA CINNAMON Bronz szék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A masszív lábak stabil alapot biztosítanak, így biztonságosan ülhetünk a széken. A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű mozgatást és tárolást.

Az SI OLIVIA CINNAMON Bronz szék egyszerűen karbantartható és tisztítható. A tartós és könnyen tisztítható kárpit anyag megkönnyíti a szék frissen tartását. A szék tökéletes választás, ha eleganciát és kényelmet szeretnél hozzáadni otthonod vagy üzleted belső tereihez.

Válaszd az SI OLIVIA CINNAMON Bronz széket, hogy stílusos és kényelmes ülési élményt nyújts otthonodban vagy üzletedben.

Ne habozz, tedd meg a lépést a stílus és a kényelem felé ezzel a csodálatos székkel! 

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
90
Mélység (cm)
45
Szélesség (cm)
59
Kövess instagramon
Megnézem