VD FACTORY BAR TABLE 60X60

VD FACTORY BAR TABLE 60X60

Beltéri fém bárasztal MDF asztallappal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri fém bárasztal MDF asztallappal

Tervezzen egy elegáns és funkcionális bárt  a VD FACTORY BAR TABLE 60X60 bárasztalával! Ez a méretének köszönhetően ideális választás vendéglátóegységeknek, akár bárba, étterembe, kávézóba vagy akár otthoni használatra.

Dió színű MDF asztallap: A négyzet alakú diószínű MDF asztallap stílusos megjelenést kölcsönöz az asztalnak, és harmonizál más bútorokkal és dekorációval. A diószínű MDF anyag tartós és könnyen tisztítható, így garantáltan hosszú élettartamot biztosít.

Fekete fém asztallábak: Az enyhén kiszélesedő fekete fém asztallábak stabil alapot nyújtanak az asztalnak. A fekete fém és a diószínű MDF kombinációja modern és elegáns megjelenést eredményez, amely vonzza a figyelmet és összhangban van a mai trendekkel.

Lábtartók az extra kényelemért: A bárasztal kényelmes használatát elősegítik az enyhén kiszélesedő fém asztallábakon elhelyezett lábtartók. Ez lehetővé teszi a vendégeknek, hogy kényelmesen letegyék a lábukat, miközben élvezik az italaikat és beszélgetnek.

A VD FACTORY BAR TABLE 60X60 bárasztal egy igazi design darab, amely nem csak praktikus, de vonzó és szemet gyönyörködtető is. Helyezze a bárasztalt a vendéglátóegységébe, és teremtsen egy modern, barátságos és kényelmes környezetet a vendégek számára. Kombinálja kényelmes bárszékekkel, hogy teljessé tegye a bár vagy konyhasziget megjelenését, és tegye a helyet a beszélgetések és az élmények központjává!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
60
Magasság (cm)
105
Szélesség (cm)
60
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Stílus
Design
Industrial
Minimalista
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Szín
Barna
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem