VD FACTORY TABLE 80x80

VD FACTORY TABLE 80x80

Beltéri asztal fém vázzal MDF asztallappal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri asztal fém vázzal MDF asztallappal

Hozzon létre egy időtlenül elegáns és stílusos étkezőt az exkluzív VD FACTORY TABLE 80x80 étkezőasztalával! Ez a gyönyörű asztal a VD kollekció része, és lenyűgözi Önt a skandináv dizájn tiszta vonalaival és a klasszikus dizájn megfoghatatlan bájával.

Dió színű MDF asztallap: Az étkezőasztal téglalap alakú asztallapja fekete színű MDF-ből készült, amely gazdag és meleg megjelenést kölcsönöz az étkezőnek. Az anyag strapabíró és időtálló, így az asztal éveken át ragyogó marad.

Fekete fém asztallábak: Az asztal modern és letisztult megjelenését a fekete fém asztallábak teszik teljessé, amelyek stabil alátámasztást nyújtanak. A fém és a fekete színű MDF remekül kiegészítik egymást, így az asztal azonnal magával ragadja a figyelmet.

Stílusos és kényelmes étkezőkörnyezet: Kombinálja az étkezőasztalt pár kényelmes étkezőszékkel, és teremtsen egy kellemes és barátságos étkezőkörnyezetet. Az asztal ideális vendéglátóipari használatra, ahol a vendégek garantáltan élvezik az ott töltött időt.

Válassza a VD FACTORY TABLE 80x80 sorozat étkezőasztalát, hogy egy igazán különleges és emlékezetes hangulatot varázsoljon. 


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
80
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
80
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Stílus
Design
Industrial
Minimalista
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Szín
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem