VD  FACTORY BLACK

VD FACTORY BLACK

Fém éttermi fekete szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 404.46000000
deviza eladási árfolyamán

Fém éttermi fekete szék

Fedezd fel az indusztriális stílus varázsát a VD  FACTORY BLACKsorozatának étkezőszékével, és hosszabbítsd meg a pillanatokat vendéglátóegységedben! Ez a rusztikus szék a klasszikus dizájn és az ipari stílus tökéletes elegyét nyújtja, és garantáltan lenyűgözi vendégeidet.

Karakteres megjelenés: Az étkezőszék fekete acélból készült enyhén kiszélesedő lábai és fém ülőfelülete a rusztikus stílus jellegzetes jegyeit hordozza. Ez a karakteres megjelenés a vendéglátóegységedben egyedi és lenyűgöző atmoszférát teremt.

Stabilitás és tartósság: A VD  FACTORY BLACK étkezőszék masszív acél vázszerkezete garantálja a stabil tartást és hosszú élettartamot. Az ipari stílusú kialakítás ellenálló és könnyen tisztán tartható, így ideális választás az éttermek, hamburgerezők, pubok és más vendéglátóegységek számára.

Variálható használat: Az étkezőszék tökéletesen illeszkedik bármely étkezőasztalhoz. Az ipari stílusú megjelenés pedig sokoldalúan kombinálható más bútorokkal és dekorációval is.

Az egyedi és stílusos VD  FACTORY BLACK étkezőszékkel garantáltan emlékezetes pillanatokat teremtesz vendégeid számára! Fedezd fel az ipari stílus varázsát ezzel a rusztikus étkezőszékkel, és hozd be a karakteres megjelenést vendéglátóegységedbe!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
85
Mélység (cm)
53
Szélesség (cm)
45
Ülőfelület magasság (cm)
45
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Tulajdonságok
Beltéri
Karfa nélküli
Anyag
Fém
Stílus
Industrial
Szín
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem