VD WOOD FACTORY WALNUT

VD WOOD FACTORY WALNUT

Fém éttermi szék dió pácolású fa ülőkével
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Fém éttermi szék dió pácolású fa ülőkével

Fedezd fel az indusztriális stílus varázsát a VD WOOD FACTORY WALNUT sorozatának étkezőszékével, és hosszabbítsd meg a pillanatokat vendéglátóegységedben! Ez a rusztikus szék a klasszikus dizájn és az ipari stílus tökéletes elegyét nyújtja, és garantáltan lenyűgözi vendégeidet.

Karakteres megjelenés: Az étkezőszék sötétszürke acélból készült enyhén kiszélesedő lábai és sötét fa ülőfelülete a rusztikus stílus jellegzetes jegyeit hordozza. Ez a karakteres megjelenés a vendéglátóegységedben egyedi és lenyűgöző atmoszférát teremt.

Stabilitás és tartósság: A VD WOOD FACTORY WALNUT étkezőszék masszív acél vázszerkezete garantálja a stabil tartást és hosszú élettartamot. Az ipari stílusú kialakítás ellenálló és könnyen tisztán tartható, így ideális választás az éttermek, hamburgerezők, pubok és más vendéglátóegységek számára.

Variálható használat: Az étkezőszék tökéletesen illeszkedik bármely étkezőasztalhoz. Az ipari stílusú megjelenés pedig sokoldalúan kombinálható más bútorokkal és dekorációval is.

Az egyedi és stílusos VD WOOD FACTORY WALNUT étkezőszékkel garantáltan emlékezetes pillanatokat teremtesz vendégeid számára! Fedezd fel az ipari stílus varázsát ezzel a rusztikus étkezőszékkel, és hozd be a karakteres megjelenést vendéglátóegységedbe!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
85
Mélység (cm)
51
Szélesség (cm)
36
Ülőfelület magasság (cm)
45
Részletek
Stílus
Rustic
Industrial
Minimalista
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Anyag
Fa
Fém
Tulajdonságok
Beltéri
Karfa nélküli
Szín
Szürke
Barna
Kövess instagramon
Megnézem