VD KELLY SOFA

VD KELLY SOFA

Kétszemélyes kerek fotel szürke polár anyaggal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 393.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kétszemélyes kerek fotel szürke polár anyaggal

Fedezze fel a Kelly sorozatú szürke kerek fotelt, amely gyorsan divattudatos és meghitt hangulatot varázsol otthonába! Ez a fotel a stílus és a kényelem tökéletes összhangját hozza el, így ideális választás a pihentető pillanatokhoz.

A fotel kerek ülőfelülettel és lekerekített háttámlával rendelkezik, amelyek meghittséget és kényelmet sugároznak. A két, a többi fotellel megegyező anyagból készült párnával még kényelmesebbé és stílusosabbá teheti az ülőalkalmatosságot. A szürke polár anyagból készült kárpit olyan meleg és kellemes érzést nyújt, amelybe szívesen burkolózik bele egy hosszú nap után.

A fotel egybeolvad a padlóval, ami szilárdságot és stabilitást kölcsönöz neki, bárhová is helyezze el. Legyen az egy  hotelszoba vagy szállodai lobby.  A Kelly fotel sokoldalúságának csak a képzelete szab határt!

Hozza létre a tökéletes helyet a pihenésre és a kikapcsolódásra a Kelly sorozatú szürke kerek fotellel, és élvezze a stílus és kényelem tökéletes egyensúlyát otthonában!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
72
Mélység (cm)
120
Szélesség (cm)
118
Karfa magasság (cm)
22
Ülőfelület magasság (cm)
40
Részletek
Stílus
Design
Elegáns
Szín
Szürke
Tulajdonságok
Kültéri
Ajánlás otthonra
Hálószoba
Anyag
Kárpitos
Kárpitos / Textil
Ajánlás
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem