VD KLAUS PARASOL COVER

VD KLAUS PARASOL COVER

Szürke napernyő huzat
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Szürke napernyő huzat

A VD KLAUS PARASOL COVER napernyőhuzat egy kiváló kiegészítő, amely védelmet nyújt napernyőjének az időjárás viszontagságaitól. Ez a praktikus huzat segít megelőzni a napernyő fakulását, nedvességtől és penészedéstől való védelmet nyújtva ezzel, és hozzájárulva a napernyő hosszabb élettartamához.

A Klaus sorozat huzata pontosan illeszkedik a napernyőhöz, és gondoskodik arról, hogy a napernyőt teljes egészében befedje és védelmet nyújtson a tetejétől az aljáig. Ez megakadályozza, hogy a napernyőn felgyülemlő nedvesség és pára károsítsa a napernyő anyagát és szerkezetét.

A huzat segít megőrizni a napernyő színét, megvédi azt a napsugarak káros hatásaitól, és csökkenti a fakulás lehetőségét. Így a napernyője hosszú távon is szép és újszerű marad.

A Klaus napernyőhuzat gyorsan és könnyen felhelyezhető a napernyőre, és praktikus záras megoldása gondoskodik arról, hogy a huzat szorosan illeszkedjen a napernyőre, így az nem fújódik fel vagy repedezik meg a szélben.

Gondoskodjon kerti bútorai legjobb állapotáról a VD KLAUS PARASOL COVER napernyőhuzatával, és élvezze a kellemes szabadtéri időt a napernyő árnyékában, anélkül, hogy aggódnia kellene a napernyő állapotáért!

Méret: 40x225 cm


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Szín
Szürke
Tulajdonságok
Kültéri
Anyag
Műanyag
Kövess instagramon
Megnézem