VD STAT PARASOL BASE 3

VD STAT PARASOL BASE 3

Szürke kő napernyőtalp
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Szürke kő napernyőtalp

A VD STAT PARASOL BASE 3 kő napernyőtalp kiváló választás, hogy stabil alapot biztosítson napernyőjének és kellemesen pihenhessen a teraszon vagy kertben. A talp kőből készült, amely egy elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz a terasznak vagy kertnek.

A talp fogantyúkkal és kerekekkel van ellátva, ami rendkívül praktikussá teszi a mozgatást. Így könnyedén áthelyezheti a napernyőt azon a területen, ahol a leginkább szüksége van az árnyékra vagy a napfényre.

A talp súlya 40 kg, amely elegendő stabilitást biztosít a napernyőnek, és segít megakadályozni az esetleges kidőlést vagy billegést erős szélben.

Fontos azonban megfelelően gondoskodni a napernyőtartó kövekről. Ha fagyveszély áll fenn, ajánlott a köveket száraz, meleg helyen tárolni, hogy elkerüljük a fagyrepedések kialakulását, és megtartsuk a talp hosszú élettartamát.

A VD STAT PARASOL BASE 3 kő napernyőtalp kényelmes és praktikus megoldás, amely hozzájárul a kellemes és kényelmes szabadtéri élethez a teraszon vagy kertben. Biztos lehet benne, hogy ez a napernyőtalp megfelelően tartja helyén a napernyőt, és Ön gondtalanul élvezheti a szabadtéri időt!

Méret: 50x27x27cm

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Szürke
Tulajdonságok
Kültéri
Stílus
Minimalista
Anyag
Kő, márvány
Kövess instagramon
Megnézem