VD STAT PARASOL BASE 2

VD STAT PARASOL BASE 2

Gránit világos napernyőtalp
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Gránit világos napernyőtalp

A VD STAT PARASOL BASEa napernyőtalp egy stílusos és praktikus megoldás, amely tökéletesen kiegészíti a napernyőt és a terasz többi bútorát. A talp kő fekete gránitból készült, ami nemcsak esztétikus, de stabil alapot biztosít a napernyőnek, hogy könnyedén ellenálljon a szélnek és más időjárási kihívásoknak.

A talp állítható, így könnyedén igazítható a napernyő magasságához és szögéhez. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a napernyőt optimálisan igazítsuk a nap járásához, így mindig élvezhetjük a kellemes árnyékot.

A fekete színű talp időtlen és klasszikus megjelenést kölcsönöz a terasznak, és könnyedén illeszkedik a környező bútorokhoz és dekorációkhoz. Az elegáns és praktikus VD STAT PARASOL BASE napernyőtalp segít a kényelmes és stílusos szabadtéri élet megteremtésében, ahol élvezhetjük a napfényt, anélkül, hogy aggódnunk kellene a napernyő stabilitása miatt.

Méret: 50x27x27cm

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Tulajdonságok
Kültéri
Stílus
Minimalista
Szín
Fekete
Anyag
Kő, márvány
Kövess instagramon
Megnézem