VD MATT TABLE 200

VD MATT TABLE 200

Klasszikus étkezőasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Klasszikus étkezőasztal

Nem tévedhetünk, amikor klasszikus dizájnt és természetes színeket választunk! A Matt étkezőasztal egy tökéletes példa erre, hiszen egyszerű, mégis lenyűgöző kialakítással rendelkezik, amely az egyenes, északi formákkal harmonizál. Az MDF fedőlemez fehérre meszelt, ami rusztikus és mégis rendkívül elegáns hangulatot teremt. Ez az asztal ideális választás ahhoz, hogy otthona szívében egy olyan környezetet hozzon létre, amely hívogató és kényelmes.

A 200x90x75 cm-es méretek gondoskodnak arról, hogy elegendő hely legyen az étkezésekhez és más tevékenységekhez. A Matt étkezőasztal nemcsak egy praktikus bútordarab, hanem egy olyan stílusos kiegészítő, amely minden enteriőrbe jól illeszkedik. A klasszikus és természetes megjelenés garantálja, hogy a szoba összképe harmonikus és időtálló legyen.

Rendelje meg a Matt étkezőasztalt még ma, és teremtsen egy olyan étkezőteret, amely nemcsak kényelmes, hanem stílusos és vonzó is!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
90
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
200
Részletek
Anyag
Fa
Stílus
Elegáns
Klasszikus
Skandináv
Kövess instagramon
Megnézem