VD PENTHA CORNER SOFA
Akció

VD PENTHA CORNER SOFA

Szürke design kültéri lounge bútor
183 149 Ft / 460,00€ 319 714 Ft / 803,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.15000000
deviza eladási árfolyamán

Szürke design kültéri lounge bútor

A VD PENTHA szövetből készült ülőgarnitúra fekete és szürke színben egy modern és letisztult megjelenésű bútordarab, amely kiválóan illik a skandináv vagy a minimalista stílusú belső térbe. Az ülőgarnitúra tartós, időtálló, és kényelmes üléssel rendelkezik, így tökéletes választás a kertbe vagy a teraszra.

Az ülőgarnitúra 125 cm hosszú és 70 cm mély, így ideális kisebb vagy közepes méretű helyiségekbe. A szövet huzat könnyen tisztítható, és magas minőségű, hogy hosszú éveken át megőrizze szépségét. Az ülőgarnitúra széles karfákkal és magas háttámlával rendelkezik, amelyek garantálják a kényelmes ülést.

Az ülőgarnitúra modern megjelenése és funkcionalitása egyaránt vonzóvá teszi, kiváló választás otthonokba, lakásokba vagy akár irodákba is. Az ülőgarnitúra magas minőségű anyagok felhasználásával készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és könnyen illeszkedik az otthoni dekorációhoz.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem