VD STELLE GREY  COFFEE TABLE

VD STELLE GREY COFFEE TABLE

Design dohányzóasztal szürke márrvány asztallappal fekete fém lábakkal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.06000000
deviza eladási árfolyamán

Design dohányzóasztal szürke márrvány asztallappal fekete fém lábakkal

Az elegáns Stelle dohányzóasztal kiváló választás enteriőrjébe, skandináv dizájnjával, amely időtlen eleganciát és exkluzivitást sugároz. A gyönyörű márványlap és a modern  acél alap kombinációja olyan atmoszférát teremt, amely a minőséget és a stílust örökkévalóvá teszi.

Ez a dohányzóasztal nem csak egy egyszerű bútordarab, hanem befektetés   Ön jólétébe. Az időtálló anyagok és a stabil kialakítás garantálják, hogy ez a dohányzóasztal hosszú éveken át hű társaként szolgáljon. Az asztal nagyvonalú mérete elegendő helyet biztosít a pihenéshez, a tevékenységekhez és akár elegáns eseményekhez is.

Helyezze el a dohányzóasztalt egy hangulatos szőnyegre, és hozza létre egy olyan helyet, ahol a személyes stílus és a kényelem összetalálkozik. Díszítse a felületet olyan tárgyakkal, amelyek tükrözik egyedi ízlését és személyiségét, így teremtve meg a tökéletes atmoszférát. A Stelle dohányzóasztal olyan darab, amely nem csak szép, hanem tartós és stílusos kiegészítője lesz vendéglátóegységének.

A termékből kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vevőket és mennyiségeket nem szolgálunk ki.

A termékeken DUBLINO márkajelzés található.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
60
Magasság (cm)
36
Szélesség (cm)
120
Részletek
Szín
Szürke
Anyag
Fém
Kövess instagramon
Megnézem