VD SVIK MIRROR

VD SVIK MIRROR

Kupola alakú tükör LED háttérfénnyel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kupola alakú tükör LED háttérfénnyel

Fedezd fel a VD SVIK MIRROR  tükröt, amely a gyönyörű világítással együtt új szintre emeli a stílust otthonodban! Ezzel a tükörrel garantáltan a trendekhez igazodsz, hiszen a felül lekerekített formája és a nagyvonalú mérete egyedi és modern megjelenést kölcsönöz neki.

A Svik tükör mögött elhelyezkedő LED lámpák csodálatos fényt biztosítanak, ami nemcsak praktikus, hanem dekoratív elemként is szolgál. A kellemes ragyogásnak köszönhetően a tükör nemcsak funkcionális, hanem hangulatos atmoszférát is teremt a helyiségben.

Helyezd el a hálószobádban, hogy kihasználd a tükör praktikus funkcióit, vagy tedd az előszobába, hogy még utolsó pillanatban is tökéletesen nézhess ki, mielőtt kilépsz az ajtón. A VD SVIK MIRROR tükrével garantáltan új életet lehelhetsz az otthonodba! Mérete: 100x210 cm.

*Felhívjuk figyelmét, hogy a képek tájékoztató jellegűek. Az árnyalatok eltérhetnek a valóságtól.A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
3,8
Magasság (cm)
210
Szélesség (cm)
100
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Industrial
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Nappali
Hálószoba
Anyag
Fém
Szín
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem