DL APOLLO S

DL APOLLO S

Márványhatású bővíthető asztal
190 714 Ft / 479,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.15000000
deviza eladási árfolyamán

Márványhatású bővíthető asztal

Üdvözöljük a luxus és funkcionalitás világában! Ez az asztal kiemelkedő dizájnja és praktikus bővíthetősége ideális választássá teszi a stílust és a funkcionalitást értékelő üzletek, éttermek valamint hotelek számára.

Lenyűgöző Elegancia: Ez az asztal azonnal magára vonja a figyelmet a lenyűgöző márványhatású felületével. Az élethű mintázat és a finom részletek egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy egy exkluzív légkört sugározzon vendégei felé.

Kiválóan Bővíthető: A vendéglátók életének megkönnyítésére tervezve, az eredeti 160 cm hosszúságú asztallap könnyedén bővíthető 220 cm-re. Ez lehetővé teszi, hogy az asztal alkalmazkodjon az aktuális vendéglátási igényekhez, legyen szó egy kisebb társaságról vagy egy nagyobb eseményről.

Masszív Építés és Tartósság: Az asztal masszív szerkezete és prémium anyaghasználata garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló stabilitást. A vendéglátók biztosak lehetnek abban, hogy ez az asztal nemcsak kifinomult megjelenést kölcsönöz helyiségeiknek, hanem a mindennapi igénybevételeket is könnyedén kibírja.

Változatos Felhasználás: Ez az asztal tökéletes választás bármilyen vendéglátó egység számára, legyen az elegáns étterem, kávézó vagy bár. Kiválóan alkalmas üzleti ebédekhez, baráti találkozókhoz vagy akár privát rendezvényekhez is.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
90
Magasság (cm)
76
Szélesség (cm)
160-220
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Szín
Szürke
Anyag
Fém
Kő, márvány
Stílus
Elegáns
Kövess instagramon
Megnézem