DL LUNDA

DL LUNDA

Kárpitos éttermi szék
59 298 Ft / 150,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Kárpitos éttermi szék

A DL Lunda kárpitos szék kifinomult eleganciát és modern stílust hoz otthona bármely terébe. Az ülőalkalmatosság mélykék szövetkárpitozása azonnali figyelemfelkeltő, az anyag finom textúrája pedig nemcsak szemet gyönyörködtető, de hosszú távon is strapabíró. Az ülőfelület bőséges mérete és a kényelmesen kialakított háttámla biztosítják, hogy a szék nem csak stílusos, de rendkívül kényelmes is legyen. A karfák ívelt formája megerősíti a szék komfortérzetét, miközben elegáns körvonalakat rajzolnak.

A lábak egyszerű, vékony, de ellenálló fém kialakítása tökéletes ellensúlyt nyújt a dús kárpitozáshoz, és megbízható stabilitást ígér. A szék minden aspektusa – a színválasztástól kezdve a formán át a kényelemig – a letisztult ízlést és a minőségi kivitelezést tükrözi. Akár egy hangulatos olvasósarok kialakításához, akár egy stílusos tárgyalóterem részleteként használja, a DL Lunda szék az ideális választás. Az egyszerű vonalvezetés és a visszafogott színkombináció révén ez a szék minden környezetben harmonikusan mutat, miközben a magas minőségű kárpitozás hosszú éveken át biztosítja az elegáns megjelenést és kényelmet.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Étkező, konyha
Nappali
Hálószoba
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Tulajdonságok
Beltéri
Karfás
Stílus
Elegáns
Modern
Szín
Kék
Kövess instagramon
Megnézem