DL CHERRY YELLOW
Akció

DL CHERRY YELLOW

Design bársony kárpiros szék megerősített vázzal
25 420 Ft / 62,00€ 36 490 Ft / 89,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design bársony kárpiros szék megerősített vázzal

Ismerje meg a Cherry széket, mely a megerősített láb- és háttámla kialakításával egyesíti a stílus és a tartósság tökéletes egyensúlyát. A prémium minőségű szék elegáns designnal és kiemelkedő anyagokkal rendelkezik, ami garantáltan fokozza a belső terek vonzerejét.


A Cherry szék fekete lábainak és sárga színű kárpitozásának kombinációja egyedülálló vizuális hatást kelt. A megerősített lábak és a háttámla a stabil szerkezetet és a hosszú élettartamot biztosítják.


A szék nem csak esztétikus, hanem kényelmes is. A párnázott ülőfelület és háttámla pihentető ülési élményt nyújt. A megerősített háttámla kialakítása extra támogatást nyújt, ami hosszabb ülések során kiemelkedően fontos.


A Cherry szék sokoldalúsága lenyűgöző. Ideális választás otthoni étkezőkbe vagy vendéglátóipari környezetbe. Az elegáns megjelenés és a megerősített kialakítás kombinációja garantáltan kiemeli az enteriőr stílusát és funkcionalitását.


Fedezze fel a Cherry szék exkluzív dizájnját és kényelmét, és tegye még vonzóbbá otthonát vagy vállalkozását. A megerősített láb- és háttámla tervezése a kiváló minőséget és a kényelmet egyesíti, hogy hosszú éveken át élvezhesse a stílust és kényelmet egyetlen elegáns ülőalkalmatosságban.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
89
Mélység (cm)
59
Szélesség (cm)
59
Részletek
Stílus
Design
Elegáns
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Anyag
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Szín
Sárga
Kövess instagramon
Megnézem