OT GASTONHEATER BEMUTATÓDARAB
Akció

OT GASTONHEATER BEMUTATÓDARAB

Fűtőtest
94 012 Ft / 235,30€ 144 633 Ft / 362,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Fűtőtest

OT GASTONHEATER fűtő panel kiváló választás azok számára, akik szeretnék élvezni a szabadtéri életet, miközben biztosítják a meleget és a kényelmet. Ez a magas minőségű fűtőpanel modern és elegáns kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illik bármilyen kültéri környezetbe.

A fűtő panel erős alumínium burkolattal rendelkezik, amely ellenáll a kültéri elemeknek és időjárásnak. A fűtőpanel nagy teljesítményű, így akár nagyobb területek fűtésére is alkalmas. A fűtő panel nagyon hatékonyan melegíti a környezetet, így kellemes meleget biztosít az esti órákban vagy a hűvös napokon.

A fűtő panel nagyon stabil és biztonságos, így nem kell aggódnod az esetleges balesetek miatt. A fűtőpanel rendelkezik egy automatikus ki/be kapcsolóval, valamint egy biztonsági funkcióval is, amely leállítja a fűtőpanel működését, ha kicsúszik a talpából.

Sugárzási tartomány: 50-75 m2*

Fűtőelem: gáz

Beállítások: 5.000 - 14.000 Watt

Gyújtás: piezo


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
221
Szélesség (cm)
85
Súly (kg)
16,1
Kövess instagramon
Megnézem