OT MUSICHEATER BEMUTATÓDARAB
Akció

OT MUSICHEATER BEMUTATÓDARAB

OT MUSICHEATER
84 747 Ft / 206,70€ 130 380 Ft / 318,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

OT MUSICHEATER

A OT THORHANGINGHEATER fűtő panel egy modern és stílusos megoldás a kültéri területek fűtésére. Ez a kiváló minőségű fűtőpanel nem csak hatékonyan melegíti fel a környezetet, hanem a design-ja révén díszítőelemként is funkcionál az udvaron vagy teraszon.

Az alumíniumból készült burkolat és a rozsdamentes acél tartórendszer biztosítja a fűtőpanel hosszú élettartamát és ellenálló képességét a kültéri elemekkel szemben. A függő design lehetővé teszi, hogy a fűtőpanel szabadon lógjon a teraszon vagy udvaron, így kiváló helytakarékos megoldás a kisebb területeken.

 A fűtőpanel könnyen vezérelhető, így a hőmérséklet egyszerűen beállítható a kívánt szintre. A biztonsági funkciók biztosítják, hogy a fűtőpanel mindig biztonságosan működjön.

A  fűtőpanel karbantartása egyszerű és egyszerűen kezelhető. A burkolat könnyen tisztítható és ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben. Az állítható hőmérsékletnek köszönhetően pedig minden szabadtéri eseményhez vagy tevékenységhez igazodhat.


Sugárzási tartomány: 24 m2 – Hz 9 m2 *

Incl. távirányító, Bluetooth hangszórók és soft érintéstechnika

Kábel kábel: 1,8 m


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
17
Magasság (cm)
18
Szélesség (cm)
92
Súly (kg)
5,6
Kövess instagramon
Megnézem