OT THORHANGINGHEATER BEMUTATÓDARAB
Akció

OT THORHANGINGHEATER BEMUTATÓDARAB

Függő fűtő panel
71 466 Ft / 184,00€ 109 917 Ft / 283,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Függő fűtő panel

A OT THORHANGINGHEATER fűtő panel egy modern és stílusos megoldás a kültéri területek fűtésére. Ez a kiváló minőségű fűtőpanel nem csak hatékonyan melegíti fel a környezetet, hanem a design-ja révén díszítőelemként is funkcionál az udvaron vagy teraszon.

Az alumíniumból készült burkolat és a rozsdamentes acél tartórendszer biztosítja a fűtőpanel hosszú élettartamát és ellenálló képességét a kültéri elemekkel szemben. A függő design lehetővé teszi, hogy a fűtőpanel szabadon lógjon a teraszon vagy udvaron, így kiváló helytakarékos megoldás a kisebb területeken.

 A fűtőpanel könnyen vezérelhető, így a hőmérséklet egyszerűen beállítható a kívánt szintre. A biztonsági funkciók biztosítják, hogy a fűtőpanel mindig biztonságosan működjön.

A  fűtőpanel karbantartása egyszerű és egyszerűen kezelhető. A burkolat könnyen tisztítható és ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben. Az állítható hőmérsékletnek köszönhetően pedig minden szabadtéri eseményhez vagy tevékenységhez igazodhat.

Sugárzási tartomány: 17 m2 – Hz 7 m2*

Fűtőelem: halogén

Beállítások: 900/1200/2100 Watt

Kábel kábel: 1,8 m

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
33
Szélesség (cm)
48
Súly (kg)
3,8
Kövess instagramon
Megnézem