OT SPICEHEATER BEMUTATÓDARAB
Akció

OT SPICEHEATER BEMUTATÓDARAB

Függő fűtő panel
62 953 Ft / 155,40€ 96 819 Ft / 239,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Függő fűtő panel

A OT SPICEHEATER fűtő panel egy modern és stílusos megoldás a kültéri területek fűtésére. Ez a kiváló minőségű fűtőpanel nem csak hatékonyan melegíti fel a környezetet, hanem a design-ja révén díszítőelemként is funkcionál az udvaron vagy teraszon.

Az alumíniumból készült burkolat és a rozsdamentes acél tartórendszer biztosítja a fűtőpanel hosszú élettartamát és ellenálló képességét a kültéri elemekkel szemben. A függő design lehetővé teszi, hogy a fűtőpanel szabadon lógjon a teraszon vagy udvaron, így kiváló helytakarékos megoldás a kisebb területeken.

 A fűtőpanel könnyen vezérelhető, így a hőmérséklet egyszerűen beállítható a kívánt szintre. A biztonsági funkciók biztosítják, hogy a fűtőpanel mindig biztonságosan működjön.

A  fűtőpanel karbantartása egyszerű és egyszerűen kezelhető. A burkolat könnyen tisztítható és ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben. Az állítható hőmérsékletnek köszönhetően pedig minden szabadtéri eseményhez vagy tevékenységhez igazodhat.


Sugárzási tartomány: 16 m2 – Hz 6 m2*

Incl. lánc, távirányító és LED lámpa

Fűtőelem: halogén

Beállítások: 1000/2000 Watt

Kábel kábel: 1,8 m


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
44
Magasság (cm)
27
Szélesség (cm)
44
Súly (kg)
3,7
Kövess instagramon
Megnézem