PEDRALI ARKI-TABLE ARKW/107 200x79

PEDRALI ARKI-TABLE ARKW/107 200x79

Beltéri bár asztal - munkaállomás - tanácsadó asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.03000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri bár asztal - munkaállomás - tanácsadó asztal

A Pedrali Arki-Table Arkwood arkw/107 egy olyan magas asztal, amely optimalizálja a modern irodák és közösségi terek rugalmasságával és funkcionalitásával szembeni elvárásokat. Ez az asztal tökéletes választás lehet munkaállomásként, olvasó- vagy tanácsadó asztalként is.

Az Arki-Table Arkwood arkw/107 magas asztal tömör tölgyfa baklábakkal és extrudált alumínium kerettel rendelkezik, amelyek garantálják a stabil és tartós szerkezetet. A tölgyfa lábak természetes szépséget és melegséget sugároznak, míg az alumínium keret erőt és stabilitást biztosít.

Az asztallap rendelhető kábelkezeléssel vagy anélkül, hogy segítse a rendezett és átlátható munkateret. A kábelkezelési lehetőség lehetővé teszi a vezetékek és csatlakozók elrejtését, így esztétikus és rendezett megjelenést biztosítva.

A Pedrali Arki-Table Arkwood arkw/107 olyan asztal, amely megfelel a modern munkakörnyezetek és közösségi terek igényeinek. Rugalmasan alkalmazható munkaállomásként, olvasó- vagy tanácsadó asztalként, és stílusos megjelenésével emeli a helyiség hangulatát.

Bízzon a Pedrali Arki-Table Arkwood arkw/107 asztalban, hogy magas színvonalú, funkcionalitásra és esztétikára egyaránt törekvő munkateret vagy közösségi teret teremtsen. A tölgyfa baklábak és az alumínium keret kombinációja elegáns és időtálló megjelenést biztosít, míg a kábelkezelési lehetőség segít a rendezett és átlátható munkakörnyezet kialakításában.

Technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
79
Magasság (cm)
107
Szélesség (cm)
200
Súly (kg)
51,8
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fa
HPL
Stílus
Rustic
Design
Industrial
Modern
Skandináv
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Bevásárlóközpont
Iroda, tárgyaló
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem