PEDRALI ARKI-TABLE ARKW/2 ROUND

PEDRALI ARKI-TABLE ARKW/2 ROUND

Irodai kerek asztal ujjlenyomatmentes felülettel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Irodai kerek asztal ujjlenyomatmentes felülettel

A Pedrali Arki-Table arkw/2 round asztala egy elegáns és sokoldalú megoldás a modern irodák és közösségi terek számára. A termék a lineáris és szigorú szerkezeti elemeket ötvözi a sokoldalúsággal és a funkcióval, így ideális választás lehet irodai munkaterületekre, tárgyalókba vagy közös térbe.

Az asztal tömör tölgyfa lábakat és egy kerek asztallapot kombinál, amely egyedülálló stílusú és vonzó megjelenést kölcsönöz az asztalnak. A tömör tölgyfa lábak természetes szépséget hoznak létre és kiváló stabilitást biztosítanak az asztalnak. Az extrudált alumínium keret további tartósságot és megbízhatóságot biztosít.

Az Arki-Table arkw/2 round asztal elérhető kábelkezeléssel vagy anélkül. A kábelkezelés lehetővé teszi, hogy rendezett és rendezett legyen a kábelek elvezetése, minimalizálva a rendetlenséget és a zavaró elemeket. Így a munkaterület tiszta és rendezett marad, ami hozzájárul a hatékonysághoz és a produktivitáshoz.

Ez a termék kiemelkedő minőséget és tartósságot nyújt. A Pedrali Arki-Table arkw/2 round asztal magas színvonalú anyagokból és gondosan kidolgozott részletekből készül, hogy hosszú távon megfeleljen az elvárásoknak és megbízhatóan szolgáljon.

Bármely irodai vagy közösségi térben az Arki-Table arkw/2 round asztal elegáns megjelenéssel és praktikus funkcionalitással bír. Ez az asztal az ergonómiára és a kényelemre is odafigyel, hogy inspiráló munkakörnyezetet teremtsen.

Fedezze fel a Pedrali Arki-Table arkw/2 round asztalának lehetőségeit és válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb változatot. Ez a termék a stílus, a minőség és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálja, amely hozzájárulhat az Ön munkájának és kreativitásának fokozásához

Technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
74
Súly (kg)
57,5
DB / doboz
1
Átmérő (cm)
139-159
Részletek
Anyag
Laminalt
Fa
Fém
HPL
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Étkező, konyha
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem