PEDRALI BLUME BLT_90X60

PEDRALI BLUME BLT_90X60

Design dohányzóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Design dohányzóasztal

A Pedrali Blume BLT_90X60 dohányzóasztalokat az elegancia és kifinomultság fogalma ihlette, ahol az asztal felületét egy virág alakú profil díszíti, mely feltűnően túlnyúlik a felső kerületén. Ez a különleges design ad egy exkluzív megjelenést és stílust az asztalnak.

A Blume dohányzóasztalok három különböző magasságban érhetők el, mindegyik extrudált alumínium kerettel rendelkezik. Az asztallap mérete 90X60 cm, és választhat márvány, kompozit márvány vagy tömör laminált anyag közül. Ezek a kiváló minőségű anyagok tovább fokozzák az asztal eleganciáját és tartósságát.

A Blume asztalok lehetőséget nyújtanak különböző kompozíciók kialakítására. Ön egyedileg kombinálhatja és elhelyezheti az asztalokat a saját igényei és stílusa szerint, hogy létrehozza a tökéletes elrendezést és hangulatot a térben. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy az asztalok harmonikusan illeszkedjenek a környezetbe és a személyes preferenciákhoz.

A Blume BLT_90X60 dohányzóasztalokat ujjlenyomatmentes felülettel látták el, ami megkönnyíti az asztal tisztántartását és biztosítja az esztétikus megjelenést hosszú távon.

Fedezze fel a Pedrali Blume BLT_99X99 dohányzóasztalok eleganciáját és kifinomultságát! Teremtsen egyedi és stílusos kompozíciókat ezekkel a lenyűgöző asztalokkal. Válassza a Pedrali Blume BLT_99X99 dohányzóasztalokat, hogy az otthona vagy üzleti helyisége igazi stílusteremtő elemmé váljon!


technikai részletekA PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
64
Magasság (cm)
30/37/45
Szélesség (cm)
90
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
HPL
Kő, márvány
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem