PEDRALI TETRIS TTS

PEDRALI TETRIS TTS

Kültéri bárpult
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 404.46000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri bárpult

A Pedrali Tetris TTSA egy beltéri és kültéri használatra tervezett bárpult, amely nagy sűrűségű rotációs fröccsöntött polietilénből készül. Ez a anyag rendkívül tartós és időjárásálló, ami lehetővé teszi a bárpult biztonságos kinti használatát is.

A Tetris TTSA bárpult modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik, amely jól illeszkedhet különböző környezetekbe és enteriőrökbe. A bárpult forma és méretének köszönhetően sokoldalúan felhasználható, legyen szó bárok, éttermek, teraszok vagy más közösségi terek berendezéséről.A felső és alsó rozsdamentes acél tetők opcionálisan/tartozékként kaphatók.

A rotációs fröccsöntött polietilén anyagból készült Tetris TTSA bárpult könnyen tisztítható és karbantartható. Ezenkívül a polietilén anyag lehetővé teszi a bárpult könnyű mozgatását és átrendezését szükség esetén.

A Pedrali Tetris TTSA bárpult elegáns és praktikus megoldást nyújt a beltéri és kültéri bárok számára, amelyek tartósságra, stílusos megjelenésre és könnyű karbantartásra törekednek.


technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
80
Magasság (cm)
110
Szélesség (cm)
145,5
Súly (kg)
45,5
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Műanyag
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem