PEDRALI TOA CONFERENCE

PEDRALI TOA CONFERENCE

Modern konferencia,-tárgyaló asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.76000000
deviza eladási árfolyamán

Modern konferencia,-tárgyaló asztal

A Pedrali Toa Conference asztal tökéletes összhangot teremt a technikai-ipari stílus és a dekoratív vonzerő között, így egy funkcionális és hangulatos tárgyalóasztalt nyújt. Ez a könnyű és minimalista asztal egy masszív öntött alumínium vázzal rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást és tartósságot.

A présöntvény alumíniumból készült kúpos hídlábak jellemzik a Toa asztalt, amelyek alsó részükön vékonyabbak, majd felfelé a tetejét tartó "T" elem felé szélesednek. Ez a tervezési megoldás nemcsak esztétikailag vonzó, de erős támaszt nyújt az asztalnak, különösen a nagyobb méretű, három hídlábas változatban.

A Pedrali Toa Conference asztal végtelen modularitással rendelkezik  hosszban és  szélességben, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést a különböző munkaterületekhez és tárgyalótermekhez. A legnagyobb változat hatékony tárgyalóasztalként szolgál nagyobb tárgyalótermekben, ahol elegendő helyet biztosít a résztvevőknek.

A Toa asztal széles választékban elérhető a szélességben és mélységben, valamint a felületek tekintetében is. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és stílusának leginkább megfelelő változatot. Emellett az asztal felülete ujjlenyomatmentes bevonattal van ellátva, amely megőrzi a tiszta és esztétikus megjelenést.

A Pedrali Toa Conference asztal tökéletes választás a professzionális környezetekben, ahol a funkcionalitás, a modularitás és a vonzó megjelenés egyaránt fontos szempont. Biztosítja a hatékony munkaterületet és tárgyalóasztalt, amely nemcsak esztétikailag vonzó, de tartós és megbízható is.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
125,130
Magasság (cm)
73
Szélesség (cm)
519,610
Súly (kg)
147,202
DB / doboz
1
Részletek
Stílus
Design
Industrial
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem